Lite träning

Idag har vi varit ute i skogen och tränat sök med Alma. Fenja fick med komma ut och träffa lite människor. Första rundan tyckte hon de var helt ok men närhon kom ut igen så var de helt plötsligt skrämmande. De var otäcka och det tog lite tid innan hon gick fram till dem. Hon har nog lite spökålder i sig nu. När vi kom tillbaka till klubben så var det precis som vanligt igen.

Alma gjorde ett bra sök. Hon hade bra anskällningar. Lite fattas fortfarande men hon kom igång bra på den helt dolde figuranten som låg ner grävd.

Igår var vi och la lite spår. Alma fick ett näringspår för att få henne till att hålla sig mer i kärnan. Gick så där. Spåret är mer värt så hon spårade i ett högt tempo och stannade bara till ibland för att ta sig en god bit.
Fenja går lugnt och säkert fram och tar varje bit som ligger i spåret. Jag ska se om jag kan få upp lite tempo på henne i veckan som kommer.
Hon har landat bra tycker jag. Hon har fortfarande en bit kvar innan hon kommer helt till sin rätt här men hon har bara varit här en vecka knappt.
Imorgon är det jobb som gäller. Kanske vi hinner lägga ngt spår men det är jobbet som är prio ett imorgon. Måste bli färdig hos Anders.

Ha det gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0