Hua vad tidigt

Det är nu lördag morgon och jag sitter i min ensamhet på bottenvåningen och tösen sover där uppe. En lite stund till. Ska snart väcka henne för att kolla om hon ska med till Vittsjö och träna hund idag? Ska bort och träna min lilla hjälphund som jag har åtagit mig att träna och tävla.En härlig hund som verkligen tycker jag är toppen när vi träffas.

Så här tidigt brukar jag inte vara uppe. Brukar ligga till halv 11 om dagarna då jag oftast är uppe till långt ut på småtimmarna. Måste bara vända tillbaka dygnet. Det funkar inte att sova bort halva dagarna. 
Imorgon ska jag upp halv fem för att köra på tävling med Alma. Ska till Öland och tävla. Lång väg att köra men ska man ta sig till SM så får man offra sig lite. Ska sen bli kvar hos en kompis då dottern ska på anställningsinterjuv och jag ska hämta Fenja om det stämmer mellan oss. Jag hoppas.
Visst tusan blir det jobbigt att ha två hundar men det vet jag sedan innan att det är. Har haft tre st innan i träning och det var jobbigt. Men det går.

Dottern är inte min dotter igentligen utan min brors men hon bor här och följer mig på mina äventyr. Hon är 21 år.

Nästa helg ska jag , Alma och ev Fenja åka till Skara på träning. Vi ska dels träna men samtidigt planera ett träningsläger för brukshundar. Det är tänkt att alla grenarna ska med. Spår, sök, rapport och skyddet. Hoppas det blir ett lyckatläger med många glada miner. Ska bli kul och se vad det blir av det. Det är inte riktigt klart ännu var vi ska vara.

Ha det nu bra allihopa så hörs vi efter helgen.

See Yaa

Nyheten

Hej

Här är vår nya blogg.

Den handlar om vårt liv och leverne och en del drömmar.

Vi som skriver här är: Husse Magnus

Bockegårdens Fenja och Allsmäktige Alma

Vi kommer med bilder på oss senare.

Ha det gott


Husse, Alma o Fenja

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0