Tja

Ett tag sedan jag skrev nu och tänkt det var dags för lite updates.

Alma tränar på lite under veckorna. Vi kör inte så hårt som vi gjorde innan vi flyttade ner från stora staden.
En vecka kan ungefär se ut som så här:

Tisdag: lydnad och skyddsträning. Vilket går framåt och jag känner att vi är på rätt väg.
Onsdagar kan ibland bli ngt uppletande och ibland ngt spår.
Övriga dagar blir oftast ngn form av kondis träning och lydnad hemma i trädgården. Har en stor trädgård och fina fält sidan om. Alma går jättebra och hon är taggad som tusan när vi kör.

För övrigt har jag jobbat rätt mycket just under en tid. Bil byte hägrar till våren så det ska fram lite pengar till den nyare bilen. Pundarbilen som Cina kallar den, ska få åka till bilhimlen och bara glida runt på fina sommarvägar.
För övrigt så går den väldigt bra så det är nästan synd att göra av med den.

När jag var liten så vid denna årstiden så fanns det massor av snö och man var ute och lekte i den. Nu är det 9 grader varmt och inte en snöflinga så långt ögat når. Förvisso bra för hundträningen men det är ju vinter förtusan. Vad har hänt med vår moder jord. Ofattbart. Bara på 30 år så har det ändrat sig så. Hrm det får en att tänka efter.
Nu i veckan så hörde jag på radion att polisen hade gripit 2st killar, 12 o 13 år, för våldtäkt. Men HAALLLÅÅÅ? Vart fan är samhället på väg?? Vart är föräldrarna?? 
Häromdagen när jag vid affären så var det en kille( ca 10år) där som pratade en massor och frågade ännu mer. När jag sedan kom ut från affären så stod en annan kille och tryckte upp honom mot en vägg. Jag bara stannade och tittade på dem. Frågade vad fan han gjorde och undrade om han tyckte det varit roligt om jag gjort så på honom. Nej det hade det inte. En annan vuxen stannade också till och frågade varför han gjorde så? Jag bara kände att här sa samhället till och ingrep på ett tidigt stadium. Vem vet vart det kunde slutat. Jag kände mig rätt nöjd och stolt över mig själv och att den andra vuxna mannen också stöttade mig. Kändes skönt att få den uppbackningen.

Ha det gott folks

hasta la vista


RSS 2.0